Trailere

Badlands Crew – Construiește și operează propriul tău vehicul de război într-un pustiu post-apocaliptic

Runner Duck, dezvoltatorul jocurilor Space Crew și Bomber Crew, a dezvăluit următorul titlu din seria lor de simmy roguelites: Badlands Crew. Acest joc te va pune să construiești și să operezi platforme de război într-un stil inspirat de Mad Max: Fury Road, într-un pustiu post-apocaliptic. Lansarea este programată pentru anul 2024.

Seria Crew oferă bătălii tactice provocatoare în care conduci un echipaj chibi care operează mașini gigantice de război, cum ar fi avioane în stilul celui de-al Doilea Război Mondial în Bomber Crew și nave spațiale clasice în Space Crew. Badlands Crew va aduce seria pe teren solid pentru prima dată și va introduce personalizarea extinsă a vehiculelor.

Badlands Crew se va concentra pe statistici și sisteme interdependente ale platformei tale de război, cu accent mai puțin pe interacțiunile fizice. Jucătorii vor trebui să ia în considerare greutatea vehiculului, utilizarea spațiului pe remorci și deplasarea echipajului. Personalizarea va fi o componentă importantă, permțându-ți să vopsești întregul vehicul și să dezvolți echipa de pe vehicul cu abilități și avantaje deblocate pe măsură ce progresezi.

Jocul îți va oferi misiuni variate, cum ar fi supraviețuire temporizată și interceptarea convoaielor inamice. De la baza centrală din pustie, vei alege direcția în care să te îndrepți și vei captura fortărețe pentru a-ți extinde teritoriul și a debloca noi misiuni în deșert. Vei concura împotriva facțiunilor inamice, precum “Gun Nutz” prezentată în trailer, și vei înfrunta pericolele din deșert, inclusiv un vierme de nisip. Moartea în joc este permanentă pentru personajele pe care le pierzi, dar vei avea o zonă de altar în Citadelă pentru a comemora eroii căzuți.

Badlands Crew combină bătăliile tactice la scară mică cu construirea și operarea unui vehicul imens, oferind o experiență în stil Mad Max într-un univers post-apocaliptic. Dacă ești interesat să urmărești dezvoltarea jocului Badlands Crew înainte de lansare, îl poți adăuga pe lista ta de dorințe de pe platforma Steam.