Trailere

Avowed se lansează în toamnă: noul gameplay prezintă lupta și adversarii

Obsidian Entertainment a dezvăluit detalii noi și gameplay pentru RPG-ul de acțiune fantasy, Avowed, în cadrul evenimentului Xbox Developer_Direct ’24. Jucătorii vor prelua rolul Trimisului Imperiului Aedyr și vor explora Ținuturile Vii pentru a investiga o ciumă magică, dezvăluind un secret legat de propria lor identitate.

Lupta joacă un rol crucial în Avowed, oferind jucătorilor o varietate de opțiuni, inclusiv pistoale, săbii, scuturi și baghete. Personalizarea încărcăturilor în timpul luptei adaugă o dimensiune strategică, iar utilizarea baghetelor duble și a combo-urilor aduce un plus de diversitate în experiența de luptă.

Un aspect interesant al gameplay-ului prezentat este o misiune secundară în care jucătorul investighează soldați căzuți și interacționează cu un soldat fugit. Deciziile luate în această misiune secundară pot avea consecințe, iar întoarcerea în oraș va arăta impactul acțiunilor jucătorului asupra lumii din Avowed.

Lansarea oficială a jocului este programată pentru toamna anului 2024, iar Obsidian promite să ofere mai multe detalii în lunile următoare. Jocul va fi disponibil pentru platformele Xbox Series X/S și PC, promițând o experiență captivantă într-un univers fantasy bogat. Rămâneți conectați pentru a afla mai multe despre acest RPG așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *