Trailere

Avowed: detalii extinse despre luptă, însoțitori și opțiuni

Obsidian Entertainment a oferit o privire cuprinzătoare asupra viitorului său RPG de acțiune, Avowed, în cadrul recentei prezentări Xbox Developer_Direct. Jocul a fost unul dintre cele cinci titluri care au fost prezentate detaliat, dezvăluind informații captivante despre lumea RPG-ului de acțiune, sistemul de luptă și multe altele.

În timpul emisiunii, dezvoltatorii au făcut o defalcare extinsă a gameplay-ului, dezvăluind detalii fascinante despre luptă. S-a confirmat că misiunea prezentată este opțională și poate fi ratată, desfășurându-se într-o mică secțiune din Shatterscarp, a treia zonă din Avowed. Filmările extinse au evidențiat varietatea inamicilor, diferite arme și combinații de arme, abilități și mecanici elementare, oferind o privire detaliată asupra experienței de joc.

Fanii Pillars of Eternity vor recunoaște elemente familiare, iar Avowed păstrează același decor fantastic al lui Eora, inclusiv inamici reptilieni numiți Xaurips. Abilități specifice, precum Tanglefoot, aduc un plus de complexitate în luptă, oferind jucătorilor opțiuni strategice.

Gameplay-ul dezvăluie, de asemenea, detalii despre progresia jocului și mecanica de personalizare, permițând jucătorilor să-și amestece abilitățile în mod unic, fără a fi restrânși de anumite clase. Respectarea este, de asemenea, o opțiune, oferind jucătorilor posibilitatea de a-și reconstrui personajul dacă doresc o abordare diferită.

Însoțitorii din Avowed provin din regiuni variate ale lumii, având „legături profunde” și oferind povești și motivații unice. Aceștia vor aduce nu doar ajutor în luptă, ci și context suplimentar despre lumea în care se desfășoară acțiunea.

Mai mult decât lupta, jocul pune un accent major pe alegere și consecințe. Jucătorii vor avea puterea de a influența povestea și relațiile cu personajele și comunitățile din lumea lui Avowed. Potrivit directorului de joc, Carrie Patel, “Totul este cu adevărat centrat pe a permite jucătorului să fie personajul principal în acest decor.”

Avowed se anunță a fi o experiență epică, urmând să fie lansat în această toamnă pentru Xbox Series X/S și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *