Trailere

Avioane blindate și elicoptere au sosit în Crossout, marcând începutul războiului fracțiunilor

Gaijin Entertainment anunță o actualizare semnificativă pentru jocul de acțiune online post-apocaliptic Crossout, intitulată “Sky Raiders.” Această actualizare aduce vehicule blindate zburătoare în lumea post-apocaliptică a jocului, oferind jucătorilor posibilitatea de a le construi și pilota în bătălii, într-un mod similar cu vehiculele terestre. În plus, a fost lansat sezonul omonim al permisului de luptă, care aduce cu sine 75 de niveluri de recompense, inclusiv resurse în joc, articole cosmetice și piese pentru vehicule.

Această actualizare deschide calea pentru construirea unei varietăți impresionante de vehicule zburătoare post-apocaliptice. Noi piese, cum ar fi elicele și componente structurale, permit jucătorilor să-și construiască mașini zburătoare unice, de la cele rapide și agresive până la monștri grei cu putere de foc considerabilă. De asemenea, au fost introduse noi tipuri de arme, precum “B12 Dove,” o mașină de minat care poate provoca daune mai mari când bombele sunt aruncate de la altitudini mari, și tunul antiaerian “ZA-4 Zvezdopad,” care lovește țintele cu schije.

Pentru a susține acest nou tip de luptă, au fost create patru hărți speciale pentru bătăliile aeronavelor blindate. Acestea includ locuri precum “Air Harbor,” fosta bază științifică a Waderkvarn Corporation, și “Wolf Outpost,” o fabrică de componente pentru avioane militare. De asemenea, “Sanctuarul” oferă o experiență cyberpunk, iar “Gate of the Valley” este un canion deșert cu tunele ce oferă protecție împotriva vehiculelor zburătoare inamice.

În plus, “Războiul fracțiunilor” a început în Crossout, oferind jucătorilor oportunitatea de a alege o facțiune și de a lupta pentru aceasta. Acest eveniment desfășurat pe parcursul a săptămâni oferă premii valoroase pentru susținerea unei părți în conflict.

Sky Raiders aduce o nouă dimensiune a gameplay-ului în Crossout, extinzând posibilitățile de construcție a vehiculelor și aducând lupte spectaculoase între avioanele blindate în peisajul post-apocaliptic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *