Știri

Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker DLC aduce noi provocări și aventuri pe 16 iulie

După lansarea sa în decembrie anul trecut, Avatar: Frontiers of Pandora primește acum primul său DLC major, intitulat “The Sky Breaker”. Prezentat recent în cadrul evenimentului Ubisoft Forward, acest DLC promite să aducă noi provocări și aventuri în lumea captivantă a planetei Pandora.

În “Sky Breaker”, jucătorii se vor confrunta din nou cu RDA, în timp ce clanurile Na’vi se pregătesc să participe la Marile Jocuri de sărbătoare. Cu festivitățile întunecate de un atac neașteptat al RDA, jucătorii vor fi nevoiți să-și folosească abilitățile pentru a proteja unitatea clanurilor și a înfrunta oamenii intruși. Această nouă aventură promite să ofere o experiență captivantă, plină de lupte intense, parcour și confruntări epice împotriva mech-urilor.

“The Sky Breaker” va fi disponibil pentru PS5, Xbox Series X/S și PC începând cu data de 16 iulie. Mai mult, a doua expansiune de poveste, “Secrets of the Spire”, este programată să fie lansată în această toamnă, adăugând și mai multă adâncime și mister universului Avatar.

Fanii seriei și jucătorii vor fi, fără îndoială, entuziasmați să exploreze noi aventuri și să se confrunte cu provocările din “The Sky Breaker”, continuând astfel povestea captivantă a lumii Pandora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *