Știri

Avatar: Frontiers of Pandora sosește pe Steam pe 17 iunie

Jocul open-world Avatar: Frontiers of Pandora se pregătește să facă trecerea către o nouă platformă digitală. După lansarea sa inițială în decembrie anul trecut pentru PC și console, versiunea pentru PC a jocului va fi disponibilă și pe Steam, începând cu data de 17 iunie.

Deși inițial a fost disponibil exclusiv prin Ubisoft Connect și Epic Games Store, acum jucătorii vor avea o altă opțiune pentru a se bucura de acest titlu captivant. Lansarea pe Steam marchează o nouă etapă în accesibilitatea acestui joc open-world la persoana întâi.

Avatar: Frontiers of Pandora a fost lăudat pentru experiența sa captivantă și povestea sa solidă. Într-o recenzie anterioară, jocul a primit un scor de 8/10, evidențiind calitățile sale remarcabile. Cu lansarea sa pe Steam, este de așteptat să câștige și mai multă atenție și apreciere din partea comunității de jucători de pe această platformă.

Pentru cei care nu au încercat încă Avatar: Frontiers of Pandora, acesta este un moment perfect pentru a se alătura aventurii. Cu o dată de lansare apropiată, fanii jocului au multe motive să fie entuziasmați pentru ceea ce urmează să fie o experiență captivantă în universul Avatar.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *