Trailere

Avatar: Frontiers of Pandora – dezvăluiri despre bătălii aeriene și jocul în lume deschisă

Luptă cu RDA în aer, asaltează-le bazele sau pornește în misiuni secundare în Pandora pentru a salva oameni în viitorul shooter în lume deschisă.

După ce impresiile pentru Avatar: Frontiers of Pandora au fost difuzate recent, a apărut un joc extins prin amabilitatea GameSpot. La aproximativ 18 minute, prezintă mai multe aspecte ale jocului de împușcături la persoana întâi în lume deschisă. Verifică-l mai jos.

De la zborul în cer și lupta cu Aerospatiale SA-2 Samson de la RDA până la atacul bazei principale a facțiunii, sunt multe de așteptat. Jucătorii se vor lupta, de asemenea, cu AMP Suits, dar pot exploata diverse slăbiciuni, de la deteriorarea sticlei cockpitului pentru a ucide pilotul până la explodarea rucsacului acestuia. O parte din ADN- ul lui Far Cry este evident, indiferent dacă închide alarma bazei sau alunecă (deși jucătorul are alte opțiuni de mișcare, fulgerare în aer, sărituri încărcate etc.).

De asemenea, este prezentată o misiune secundară în care trebuie să salvați un pilot uman, împreună cu abilități precum folosirea Na’vi Sense pentru a culege informații despre împrejurimile cuiva. Avatar: Frontiers of Pandora se lansează pe 7 decembrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *