Trailere

Au fost dezvăluite mai multe detalii despre noile hărți multiplayer ale Modern Warfare 3

Noile hărți 6v6, Vista, Stash House și Departures sunt coapte cu potențial pentru meciuri multiplayer distractive.

Al doilea sezon al lui Call of Duty: Modern Warfare III urmează să înceapă pe 7 februarie și avem o privire în profunzime asupra celor trei noi hărți multiplayer care apar ca parte a sezonului. Consultați mai multe detalii despre destinația turistică exclusivistă Vista, pe vârful muntelui, Plecările la terminalul aeroportului și Stash House, care se explică de la sine.

Vista: Este o hartă de dimensiuni medii amplasată într-o destinație turistică în vârf de munte din Brazilia. Are mai multe căi care leagă zonele principale, inclusiv zone interioare accesibile. Harta include restaurante, tarabe de mâncare, magazine și piețe în aer liber, precum și un funicular cu un tramvai deschis care poate fi folosit ca acoperire. Schelele oferă acces la acoperișurile și copertinele clădirilor pentru o abordare mai puțin utilizată a zonelor populare.

Stash House: Este o hartă nouă, minusculă, care se desfășoară într-o casă mică, dar luxoasă, deținută de cineva cu afaceri mai puțin legale. Acțiunea are loc pe un bloc mic cu o casă cu un etaj, garaj și câteva vehicule parcate în față. Casa are puncte multiple de intrare și ieșire, precum și o cadă cu hidromasaj în curte care poate fi folosită ca acoperire.

Plecări: Este o hartă de dimensiuni medii amplasată în Aeroportul Internațional Zakhaev. Arată o altă latură a lui Zakhaev, punând jucătorii în holul principal cu ghișee de check-in, puncte de control de securitate și o zonă exterioară de predare a pasagerilor baricadata de vehicule de intervenție în caz de urgență. La fel ca Terminal, vă puteți aștepta la o mulțime de ascunzători interesante pentru jocul tactic.

Sezonul 2 vine atât pe Modern Warfare 3, cât și pe Warzone săptămâna aceasta, pe 7 februarie, și va include hărți noi, un nou permis de luptă și noi moduri de joc.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *