Trailere

Au fost dezvăluite jocurile gratuite PlayStation Plus pentru martie 2024

PlayStation a dezvăluit următoarea listă impresionantă de jocuri gratuite pentru abonații PS Plus în martie 2024. De data aceasta, membrii primesc nu trei, ci patru jocuri pentru PS5 și PS4, sub umbrela PlayStation Plus Essential. Această gamă de jocuri aduce o varietate de experiențe captivante și îmbunătățite pentru comunitatea PS Plus.

Jocuri PS Plus Essential pentru martie 2024:

Sifu: În Sifu, jucătorii preiau controlul unui maestru de arte marțiale hotărât să se răzbune pentru ucigașii familiei sale. Cu o abordare fascinantă, Sifu pune accentul pe o mecanică unică de îmbătrânire, unde înfrângerea vine cu costul vieții personajului. Dezvoltatorul Sloclap a adăugat în mod regulat conținut post-lansare, extinzând astfel experiența de joc.

Destiny 2: The Witch Queen: Înainte de lansarea expansiunii Destiny 2: The Final Shape, abonații PS Plus pot explora una dintre expansiunile anterioare, The Witch Queen. Această expansiune aduce o nouă locație de explorat, noi inamici și echipamente exotice, oferind o experiență captivantă în universul Light and Darkness.

F1 23: Cu o dată de lansare confirmată pentru 31 mai 2024, F1 23 oferă jucătorilor o experiență rapidă și precisă a motorsportului de mare viteză. Cu o listă actualizată de piloți și echipe reale, precum și un mod poveste captivant, acesta este un titlu ideal pentru fanii motorsportului.

Hello Neighbor 2: În continuarea captivantă a seriei, jucătorii se confruntă cu misterul disparițiilor din orașul Raven Brooks. Explorând secretele întunecate ale vecinilor și evitând să fie detectați, jucătorii se vor bucura de o experiență plină de suspans și mister.

Aceste jocuri sunt disponibile pentru abonații PS Plus între 5 martie și 1 aprilie, oferindu-le oportunitatea de a experimenta o varietate de aventuri captivante și de a se bucura de câteva dintre cele mai populare titluri disponibile pe platforma PlayStation.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *