Știri

Au fost dezvăluite jocurile gratuite PlayStation Plus pentru aprilie 2024

PlayStation a dezvăluit lineup-ul următoarelor jocuri gratuite destinate abonaților PlayStation Plus pentru luna aprilie 2024. Gama PS Plus Essential include trei titluri captivante: Immortals of Aveum, Minecraft Legends și Skul: The Hero Slayer. Aceste jocuri vor fi disponibile pentru revendicare începând cu data de 2 aprilie. Asigurați-vă că ați adăugat și titlurile gratuite din luna martie în biblioteca dvs. de jocuri.

Jocuri PS Plus Essential pentru aprilie 2024:

Immortals of Aveum (PS5)
Minecraft Legends (PS5 și PS4)
Skul: The Hero Slayer (PS4)

Immortals of Aveum: Lansat anul trecut, acest joc oferă o poveste grandioasă și cuprinzătoare a magilor de luptă de elită care se unesc pentru a salva lumea. Valorificați puteri arcane în împușcături magice la persoana întâi și explorați o lume fascinantă în timp ce vă perfecționați stilul de joc.

Minecraft Legends: Acest spin-off încântător al celebrului joc Minecraft aduce o abordare de acțiune-strategie, în care trebuie să formezi alianțe cu noi prieteni, să conduci forțele în luptă și să aperi Lumea de amenințările sinistre.

Skul: The Hero Slayer: În acest platformer de acțiune 2D, preiați controlul asupra modestului schelet Skul și luptați împotriva unei trupe de aventurieri eroici care au atacat regatul și i-au întemnițat pe toți prietenii tăi. Descoperiți un arsenal unic de arme și abilități în această aventură pixel-art.

În plus, abonații PS Plus vor putea alege un pachet Overwatch 2, care include un skin Legendary Beekeeper Sigma, un skin Legendary Art Deco Symmetra, șapte skin-uri Epic și cinci treceri de luptă.

Aceste jocuri vor fi disponibile pentru revendicare între 2 aprilie și 6 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *