Știri

Au fost dezvăluite avantajele Xbox Game Pass pentru februarie 2024

Xbox lansează un nou lot de avantaje pentru membrii săi Game Pass Ultimate pentru luna februarie, inclusiv jocuri noi, suplimente și produse cosmetice de care să te bucuri.

Xbox Game Pass Ultimate oferă o varietate de avantaje și conținut pentru a se bucura abonații, cu noi completări introduse în mod regulat. Abonații pot accesa produse cosmetice speciale pentru jocuri precum Mighty DOOM, Jungle Adventure Game Pack pentru The Sims 4 și Year 11 Starter Pack pentru SMITE. Utilizatorii ar trebui să revendice beneficiile disponibile înainte de expirare, deoarece unele vor pleca în curând, inclusiv beneficiile Super Animal Royale și Phantasy Star Online 2.

Noile avantaje Xbox Game Pass Ultimate pentru februarie au scăzut recent, iar abonații vor dori probabil să le verifice cât durează. Microsoft dezvăluie în mod regulat conținut nou pentru ca membrii săi Xbox Game Pass Ultimate să se bucure, oferind o varietate de conținut cu o mulțime de titluri și genuri diferite. Această tendință continuă și în noul an.

Luna trecută, Xbox Game Pass a adăugat noi avantaje pentru ianuarie 2024, care au inclus conținut grozav pentru a entuziasma fanii. Unele dintre aceste avantaje adăugate anterior sunt încă disponibile pentru cei care le-au ratat luna trecută, dar jucătorii Xbox vor dori să se grăbească înainte de a dispărea. În timp ce verifică aceste avantaje vechi, jucătorii vor dori cu siguranță să arunce o privire și asupra celor noi care tocmai au fost dezvăluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *