Știri

Au fost dezvăkuite jocurile PlayStation Plus pentru mai 2024

PlayStation a dezvăluit lotul de jocuri gratuite din această lună pentru abonații PlayStation Plus. Toți membrii PS Plus vor putea revendica un cvartet de gratuități începând cu 7 mai: EA Sports FC 24, Ghostrunner 2, Tunic și Destiny 2: Lightfall.

Dacă nu ați revendicat încă jocurile gratuite PlayStation Plus din aprilie , asigurați-vă că o faceți înainte de marțea viitoare.

EA Sports FC 24 este un joc destul de recent, deoarece a fost lansat în septembrie 2023. Primul joc de fotbal al EA de când s-a despărțit de FIFA, EA Sports FC 24 ar putea avea un nume nou, dar este în continuare același joc frumos. Cu o mulțime de echipe și ligi licențiate și tehnologie impresionantă care a alimentat întreaga experiență, aceasta a fost o încercare solidă a EA de a stabili o nouă franciză.

Am văzut o mulțime de jocuri asemănătoare lui Zelda de-a lungul anilor, iar Tunic se află printre cei mai buni dintre ele. O scrisoare de dragoste către era de 16 biți a jocurilor Zelda, Tunic este provocatoare, fermecătoare și plină de mirare.

Ghostrunner 2 este un alt joc recent care a sosit pe PS Plus luna aceasta și, în cazul în care l-ai ratat, acest joc de acțiune cyberpunk se bazează pe baza primului joc pentru a oferi o acțiune mai rapidă și mai furioasă. Lupta cu mize mari întâlnește energia parkour lină în această continuare, iar odată ce îți găsești groove, Ghostrunner 2 oferă o experiență de acțiune captivantă.

În cele din urmă, Destiny 2: Lightfall completează selecția de noi lansări în luna mai. Ajuns cu o lună înainte de lansarea următoarei expansiuni a lui Destiny 2, The Final Shape , Lightfall este penultimul capitol din saga Light and Darkness. Nu este cea mai bună prezentare a Destiny 2, dar merită să te scufunzi, astfel încât să poți câștiga niște arme exotice exclusive, să stăpânești subclasa Strand și să-ți alimentezi Gardianul înainte de bătălia finală cu Martorul.

Jocuri gratuite PlayStation Plus pentru aprilie 2024
EA Sports FC 24 (disponibil până pe 17 iunie) – PS5, PS4
Tunic – PS5, PS4
Ghostrunner 2 – PS5
Destiny 2: Lightfall – PS5, PS4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *