Știri

Au fost anunțate jocurile gratuite PS Plus pentru decembrie 2023: LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator și Sable

Sony a dezvăluit oficial jocurile PlayStation Plus gratuite pentru luna decembrie 2023, oferind abonaților trei titluri captivante. Începând cu data de 5 decembrie, abonații pot revendica LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator și Sable în bibliotecile lor digitale.

LEGO 2K Drive este un joc de curse în lume deschisă care promite experiențe extreme, incluzând drifting, boosting, sărituri și diverse vehicule. Având în vedere că a fost lansat recent, acesta adaugă o valoare semnificativă ofertei gratuite a lunii. Powerwash Simulator, deși poate să nu atragă toate gusturile, are o bază de fani dedicată și oferă o experiență unică în care jucătorii curăță diverse obiecte. Sable, disponibil exclusiv pentru PS5, completează selecția cu o aventură open-world ce impresionează prin stilul său artistic distinct.

Aceste jocuri vor fi disponibile pentru revendicare până pe 1 ianuarie 2024, urmând ca în acea dată să fie înlocuite de noile oferte pentru ianuarie 2024. Este de așteptat ca abonații să fie cu ochii pe viitoarele dezvăluiri ale jocurilor gratuite PS Plus pentru a afla care vor fi titlurile incluse în serviciu în luna următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *