Știri

Astro Bot este un joc „foarte, foarte mare”, spune dezvoltatorul

În cadrul recentului eveniment State of Play, Sony și Team Asobi au dezvăluit noul joc “Astro Bot”, primul platformer cu drepturi depline din această serie populară pentru consola PlayStation 5. Dezvoltatorii au împărtășit detalii impresionante despre joc, inclusiv faptul că acesta va include peste 80 de niveluri și 70 de noi tipuri de inamici, poziționându-l ca fiind cel mai mare joc creat vreodată de echipa Asobi.

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, șeful studioului Team Asobi, Nicolas Doucet, a descris “Astro Bot” ca fiind „cel mai mare joc pe care l-am creat vreodată”. Doucet a explicat că echipa consideră acest joc ca pe un nou început, motiv pentru care l-au intitulat simplu “Astro Bot”. „Am vrut să facem un joc mare”, a declarat Doucet. „Este vorba de a urca cu o treaptă – într-adevăr de câteva crestături – și de a avea marea poveste a lui Astro. Este un joc foarte, foarte mare. Cred că pentru noi, acesta este cel mai mare joc pe care l-am făcut vreodată.”

Doucet a promis, de asemenea, o mare diversitate în colecția de niveluri și medii ale jocului. „Ne-am dorit cu adevărat să ne asigurăm că jucătorul are o experiență reînnoită la fiecare 10 minute și ceva,” a spus el.

Un alt aspect interesant al jocului este descris de Doucet ca fiind o „fiesta PlayStation”, oferind cameo-uri pentru versiunile bot ale personajelor și iconografiei îndrăgite din universul PlayStation. În trailerul de dezvăluire al jocului, jucătorii au putut vedea deja apariții ale unor personaje precum Kratos, Nathan Drake, Ratchet, PaRappa the Rapper și multe altele. „Este un fel de bomboane pentru ochi”, a adăugat Doucet. „Vor fi mai multe. Vom vorbi de-a lungul timpului despre ce înseamnă ele pentru joc, dar, da, va avea loc o mare reuniune. Există o mulțime de personaje din universul PlayStation care se încrucișează cu calea lui Astro. Este o poveste cu Astro Bot, desigur, cu Astro fiind personajul principal, dar există o mulțime de personaje PlayStation care joacă un rol.”

“Astro Bot” se lansează exclusiv pentru PS5 pe 6 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *