Trailere

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 este acum disponibil digital

Cei mai îndrăgiți Asterix și Obelix se întorc într-un nou joc captivant! În trailerul de lansare, cei doi eroi demonstrează întreaga lor putere și abilități într-un Beat’em Up 2D plin de energie. “Asterix & Obelix: Slap Them All! 2” promite o experiență de joc intensă, cu animație dinamică și acțiune uluitoare.

Jocul este acum disponibil în format digital pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC, iar versiunea cu amănuntul este programată să fie lansată pe 30 noiembrie 2023. Pregătește-te pentru o aventură palpitantă alături de cei doi gali de neoprit!

“Asterix & Obelix: Slap Them All! 2” aduce în prim-plan o poveste originală ce se desfășoară în universul creat de René Goscinny și Albert Uderzo. Sosirea neașteptată a lui Justforkix, care cere ajutor pentru eliberarea tatălui său nevinovat, Doublehelix, aduce eroii într-o călătorie plină de peripeții.

Asterix și Obelix străbat locații captivante, de la ruine misterioase la tabere romane impunătoare și până în Lutetia maestuoasă. Fiecare etapă a călătoriei oferă medii noi și provocatoare, iar întâlnirile cu personaje intrigante adaugă un plus de umor și emoție în aventură.

Jocul aduce și îmbunătățiri semnificative ale gameplay-ului, inclusiv noi mișcări specifice pentru Asterix și Obelix, atacuri puternice încărcabile, bătălii mai dinamice și posibilitatea declanșării modului Fury pentru atacuri devastatoare.

Dezvoltat de Mr Nutz Studio sub supravegherea Les Editions Albert René, jocul respectă esența și estetica desenelor originale, oferind o experiență vizuală captivantă și plină de nostalgie.

“Asterix & Obelix: Slap Them All! 2” promite să fie o continuare mult așteptată, care aduce un omagiu fidel benzilor desenate originale și oferă fanilor o aventură palpitantă în lumea magică a galilor curajoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *