Zvonuri

Assassin’s Creed Shadows va fi numele lui Codename RED

Un leaker pretinde că a dezvăluit titlul real al lui Assassin’s Creed Red, sugerând că va fi numit Assassin’s Creed Shadows. Această scurgere, însă, trebuie tratată cu precauție până la o confirmare oficială din partea Ubisoft.

Assassin’s Creed Red a fost numele de cod pentru un RPG deschis plasat în Japonia feudală. Odată cu posibila dezvăluire a numelui său real, Assassin’s Creed Shadows, speculațiile și interesul fanilor cresc.

Leakerul, care opera sub numele de UBI_FraxV2 pe Twitter, a susținut că titlul real este Assassin’s Creed Shadows, adăugând că sunt planificate două lansări DLC. Cu toate acestea, contul a fost ulterior interzis de pe platformă, ridicând întrebări cu privire la veridicitatea informațiilor furnizate.

Dacă această scurgere se dovedește a fi adevărată, ar putea indica o concentrare mai mare pe elementele de stealth în joc. Rapoartele anterioare sugerau că jocul ar putea prezenta doi protagoniști în Japonia feudală.

Fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe informații, iar Ubisoft Forward programat pe 10 iunie ar putea oferi clarificări în acest sens. Până atunci, totuși, se impune prudența în interpretarea acestor zvonuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *