Știri

Assassin’s Creed Shadows va avea aproximativ aceeași dimensiune cu Origins, confirmă directorul de creație

Fanii Assassin’s Creed vor fi încântați să afle că viitorul joc blockbuster al Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows, va avea aproximativ aceeași dimensiune cu Origins, potrivit confirmării directorului de creație, Jonathan Dumont.

Într-un interviu cu IGN, Dumont a dezvăluit că dimensiunea jocului va fi mai aproape de Assassin’s Creed Origins decât de Valhalla, ceea ce poate fi o veste bună pentru cei care au preferat dimensiunea mai concentrată a acestuia. Cu toate acestea, Dumont a asigurat că jocul va oferi o experiență captivantă și bogată, concentrându-se pe o „scală reală” și o senzație autentică a decorului.

Deși jocul va avea o dimensiune mai modestă în comparație cu unele dintre titlurile anterioare din serie, Dumont a subliniat că vor exista încă o mulțime de activități de făcut în lumea jocului. De asemenea, a dezvăluit că Assassin’s Creed Shadows se va concentra pe poveste și pe dezvoltarea personajelor, ceea ce poate fi o schimbare binevenită pentru fanii seriei.

Cu toate că jocul va putea fi jucat offline în întregime, o conexiune la internet va fi necesară pentru a-l instala inițial. Cu toate acestea, această veste ar trebui să încânte fanii care așteaptă cu nerăbdare să exploreze Japonia feudală într-un mediu captivant și autentic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *