Trailere

Assassin’s Creed Shadows: un trailer uimitor prezintă frumusețea Japoniei feudale

Fanii seriei Assassin’s Creed își doresc o aventură în Japonia feudală de mult timp, iar anul acesta visul lor devine realitate. Ubisoft va lansa Assassin’s Creed Shadows în luna noiembrie, ducând jucătorii într-o călătorie captivantă prin Japonia secolului al XVI-lea. Un nou trailer oferă o privire uimitoare asupra lumii deschise superbe a jocului.

Trailerul dezvăluie o varietate de locații pitorești, de la munți înzăpeziți și păduri luxuriante de bambus la cascade spectaculoase, altare sacre și poduri grațioase. Diversitatea naturală a Japoniei este prezentată cu detalii uimitoare, promissând o experiență de explorare memorabilă.

Deși harta jocului va fi mai mică decât cea din Assassin’s Creed Valhalla, Ubisoft a confirmat că va avea o dimensiune comparabilă cu cea din Assassin’s Creed Origins. Această abordare pare să se concentreze pe o densitate mai mare a conținutului și o experiență de joc mai rafinată.

Assassin’s Creed Shadows promite o aventură epică plină de acțiune, istorie și cultură. Pregătiți-vă să explorați frumusețea Japoniei feudale și să descoperiți secretele ascunse ale acestei perioade fascinante din istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *