Știri

Assassin’s Creed Shadows tachinează o „cerere căutată” din partea jucătorilor

Ubisoft Toronto tachinează o potențială dezvăluire pentru o funcție așteptată cu nerăbdare din următorul Assassin’s Creed, care va fi lansat pe 15 noiembrie. Assassin’s Creed Shadows a stârnit destulă agitație de la dezvăluirea sa cinematografică și, deși nu a fost prezentat niciun gameplay, setul de caracteristici este impresionant. Pe lângă două personaje jucabile, Naoe și Yasuke, există sezoane care afectează harta, un accent mai mare pe stealth, o ascunzătoare personalizabilă și o ligă shinobi.

Cu toate acestea, Ubisoft Toronto pare să aibă mai multe în magazin. Un tweet recent spunea: „Am eliminat unele dintre cele mai căutate solicitări ale tale, dar încă nu am terminat.” La sfârșitul imaginii apare un „???”, indicând încă o caracteristică solicitată de jucători, pe care o vor dezvălui în curând. Poate că este revenirea jocului multiplayer, fie competitiv, fie cooperativ.

Ultimul titlu care a avut modul multiplayer competitiv a fost Assassin’s Creed 4: Black Flag, în timp ce Assassin’s Creed Unity a oferit cooperare. Cu un titlu multiplayer independent în dezvoltare, cooperarea pare posibilă, dar va trebui să așteptăm mai multe detalii.

Assassin’s Creed Shadows va fi lansat pe 15 noiembrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Se zvonește că gameplay-ul său va fi dezvăluit la Ubisoft Forward pe 10 iunie, urmat de impresii practice pe 12 iunie.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *