Știri

Assassin’s Creed Shadows se lansează pe 15 noiembrie pentru PS5, Xbox Series X/S și PC

Ubisoft a dezvăluit un nou trailer cinematografic pentru Assassin’s Creed Shadows și, din păcate, s-a scurs recent în descriere, acesta va fi lansat pe 15 noiembrie. Precomenzile sunt live și vine pe Xbox Series X/S, PS5 și PC. Vezi trailerul de mai jos.

Amplasată la sfârșitul perioadei Sengoku din Japonia, povestea este despre Naoe, un shinobi din provincia Iga al cărui sat este distrus. Yasuke, legendarul samurai african, face parte din forța responsabilă. Cu toate acestea, în loc să caute răzbunare, primul face echipă cu cel din urmă pentru a urma o altă cale. Naoe devine un Asasin, dar lucrează împreună ca „umbrele care servesc lumina”.

În timp ce se infiltrează într-un castel, Naoe este prezentată ca ascuns și mânuiește Lama Ascunsă. Între timp, Yasuke este o putere care poate tăia inamicii cu o katana sau poate mânui o bâtă uriașă cu două mâini.

Dezvăluirea gameplay-ului nu a fost datată, dar se zvonește pentru 10 iunie la Ubisoft Forward. Rămâneți pe fază pentru actualizări până atunci.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *