Știri

Assassin’s Creed Shadows poate fi jucat complet offline: „Veți putea juca întreaga călătorie fără o conexiune la internet”

Ubisoft a confirmat că Assassin’s Creed Shadows, viitoarea poveste despre un samurai și un shinobi din Japonia era Sengoku, nu va necesita o conexiune la internet pentru a rula. Deși va fi necesară o conexiune online pentru a instala jocul, odată ce acesta este instalat, veți putea juca întreaga călătorie offline, fără nicio restricție.

Confuzia a apărut inițial de pe pagina PlayStation Store a Assassin’s Creed Shadows, care indica necesitatea unei conexiuni la internet pentru a juca jocul. Această informație a provocat îngrijorare printre unii fani, dar Ubisoft a clarificat rapid situația, precizând că jocul poate fi jucat complet offline.

„Assassin’s Creed Shadows nu va necesita o conexiune obligatorie în orice moment. Va fi necesară o conexiune online pentru a instala jocul, dar veți putea juca întreaga călătorie offline și veți putea explora Japonia fără nicio conexiune online”, a declarat Ubisoft într-un mesaj postat pe Twitter.

Lista de pe PlayStation Store a fost, de asemenea, actualizată pentru a reflecta această schimbare, iar acum se menționează că jocul online este „opțional”.

Chiar dacă necesitatea unei conexiuni online pentru instalare poate fi enervantă pentru unii jucători, este un aspect comun în industria jocurilor. Cu toate acestea, faptul că Assassin’s Creed Shadows poate fi jucat complet offline este o veste binevenită pentru fanii care preferă să se bucure de jocuri fără a fi legați de o conexiune la internet.

În concluzie, Ubisoft a clarificat că jocul poate fi accesat și jucat fără a fi nevoie de o conexiune online constantă, ceea ce ar trebui să ofere o experiență mai flexibilă și mai plăcută pentru jucători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *