Știri

Assassin’s Creed Shadows: harta va fi „mai mică decât Valhalla”, confirmă dezvoltatorul

Simon Lemay-Comtois, directorul asociat al jocului Assassin’s Creed Shadows, a reconfirmat că harta care va reprezenta Japonia în acest nou titlu va fi comparabilă ca dimensiune cu cea a Egiptului din Assassin’s Creed Origins. Într-un interviu acordat VGC, Lemay-Comtois a subliniat că teritoriul va fi semnificativ mai mic decât cel din Assassin’s Creed Valhalla.

„Este aproximativ similar cu Origins, deci este mai mic decât Valhalla în ceea ce privește teritoriul”, a explicat Lemay-Comtois. A adăugat că, spre deosebire de Grecia din Odyssey, care avea o mare parte acoperită de apă, Japonia va fi mai concentrată pe terenuri montane și văi.

„Este mult mai muntos în Japonia, cu munți mici și văi. Cele mai interesante locuri sunt adesea în văi, inclusiv templele aflate în vârful munților”, a continuat el. Dezvoltatorul a subliniat că accentul principal al jocului va fi pe centrul Japoniei din secolul al XVI-lea, permițând echipei să se concentreze asupra detaliilor și dimensiunii adecvate a lumii deschise.

Povestea jocului va explora evenimente importante din Kyoto, Osaka și Azuchi, cu un accent deosebit pe reprezentarea fidelă a castelelor japoneze și a orașelor istorice.

„Este un echilibru dificil de găsit, dar ne concentrăm pe construirea unor castele mari și a orașelor corespunzătoare, astfel încât experiența să fie credibilă și captivantă”, a afirmat Lemay-Comtois.

Assassin’s Creed Shadows este programat să fie lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S la data de 15 noiembrie. Detalii suplimentare despre ediția de colecție a jocului vor fi disponibile în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *