Trailere

Assassin’s Creed Shadows a fost dezvăluit, un nou trailer în curând

Ubisoft a confirmat că RPG-ul open-world anterior cunoscut sub numele de cod Assassin’s Creed Codename Red își va schimba numele oficial în Assassin’s Creed Shadows. Acestă dezvăluire confirmă informațiile anterioare care circulau în legătură cu numele jocului, adăugând credibilitate acestora.

Cu toate că detalii concrete despre Assassin’s Creed Shadows sunt încă puține, Ubisoft a oferit un scurt teaser trailer care prezintă decorul și, probabil, antagonistul, o femeie shinobi. În ciuda speculațiilor și scurgerilor de informații, inclusiv posibilitatea ca shinobi să fie unul dintre protagoniști, alături de samuraiul african Yasuke din lumea reală, detalii exacte rămân necunoscute până la dezvăluiri oficiale.

Ubisoft a anunțat că primul trailer cinematografic oficial pentru Assassin’s Creed Shadows va fi dezvăluit în premieră mondială pe 15 mai, la 9:00 PT/12:00 ET. Această dată apropiată a dezvăluirii trailerului oferă fanilor o anticipare crescută pentru ceea ce ar putea oferi jocul.

Deși acest trailer din luna mai este așteptat cu nerăbdare, acesta nu exclude posibilitatea de noi informații despre joc la evenimentul Ubisoft Forward programat pentru 10 iunie 2024. Posibilitatea unui trailer pentru gameplay și dezvăluirea datei de lansare ar putea fi următoarele etape în promovarea jocului.

În concluzie, fanii Assassin’s Creed ar trebui să fie pregătiți pentru dezvăluiri captivante pe 15 mai și să urmărească cu atenție evenimentele ulterioare. Cu un interes prelungit pentru un joc Assassin’s Creed plasat în Japonia feudală, așteptările sunt mari, iar Ubisoft va avea oportunitatea de a răspunde la aceste așteptări cu un joc care să se ridice la nivelul hype-ului creat în jurul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *