Zvonuri

Assassin’s Creed Red promite schimbări masive în sistemul de joc

Un nou raport dezvăluie detalii importante despre viitorul joc Assassin’s Creed Red, sugerând că vor fi implementate modificări semnificative în sistemele de bază ale seriei.

O serie de detalii despre jocul Assassin’s Creed Red au fost scurse online, prezentate într-un raport al unui insider credibil din industrie. Informațiile dezvăluie că viitorul joc va revizui complet sistemul de parkour al seriei, care nu a fost modificat de aproximativ un deceniu.

Assassin’s Creed: Codename Red a fost anunțat oficial în septembrie 2022, dar puține informații concrete au fost dezvăluite de atunci. Informațiile scurse acum sugerează că jocul va utiliza un motor actualizat numit Anvil Pipeline, care va aduce suport pentru ray tracing, o premieră pentru seria Assassin’s Creed.

Revizuirea sistemului de parkour este, de asemenea, în planuri pentru Assassin’s Creed Red, alături de alte modificări majore ale animațiilor și sistemelor de bază. Lupta din joc este descrisă ca asemănătoare cu cea din Valhalla, cu o cantitate semnificativă de sânge și decapitări.

Raportul menționează, de asemenea, evoluția așezării Valhalla în ascunzătoare, o locație personalizabilă în care jucătorii vor putea decora atât interiorul, cât și exteriorul clădirilor lor.

Deși încă nu există o dată oficială de lansare, raportul financiar al Ubisoft sugerează că jocul ar putea fi lansat în viitorul an fiscal al companiei, potrivindu-se cu rapoartele anterioare care indică o posibilă lansare în noiembrie 2024.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *