Zvonuri

Assassin’s Creed Red: identitatea protagoniștilor

O scurgere recentă pare să dezvăluie identitatea unui protagonist din Assassin’s Creed Red, bazându-se pe o scurgere similară de la începutul acestui an.

Assassin’s Creed Red poate prezenta două personaje jucabile, unul samurai și unul shinobi, în narațiunea sa situată în Japonia feudală. Unul dintre potențialii protagoniști, bazat pe o figură istorică reală, ar putea fi Yasuke, un african care a servit ca samurai proeminent în serviciul lui Oda Nobunaga. Includerea lui Yasuke ca personaj jucabil ar fi o plecare semnificativă pentru serie, deoarece are de obicei personaje istorice proeminente în roluri secundare, făcând Assassin’s Creed Red și mai unic și intrigant.

O scurgere recentă indică identitatea unuia dintre protagoniștii Assassin’s Creed Codename Red, care se bazează aparent pe o figură istorică reală. Foarte puține au fost dezvăluite despre mult așteptatul joc de la Ubisoft asupra unui joc Assassin’s Creed din Japonia, deși au apărut mai multe zvonuri despre povestea și modul de joc al lui Assassin’s Creed Red.

Deși jocurile Assassin’s Creed sunt, în multe privințe, definite prin respectarea unor perioade istorice specifice, protagoniștii seriei și poveștile în care se lansează sunt aproape complet fictive, deși apar adesea figuri istorice reale. Având în vedere că Assassin’s Creed Red are loc în Japonia feudală, fanii unui cadru au cerut seriei să viziteze de ani de zile, mulți au speculat cu privire la personajele și evenimentele istorice care vor apărea în narațiunea jocului. La începutul acestui an, un scriitor pentru Ubisoft și-a actualizat banner-ul LinkedIn cu o imagine a unui personaj feminin pe care mulți l-au presupus a fi protagonistul Assassin’s Creed Red, dar scurgerile și speculațiile au dus, de asemenea, la credința că jocul va avea două personaje jucabile diferite, unul care este un samurai și unul care este un Shinobi.

Noile scurgeri indică o figură istorică reală, Yasuke, ca Celălalt Protagonist AC Red care poate fi jucat. Potrivit unui raport recent de la Insider Gaming, protagonistul samurai din Assassin’s Creed Red ar putea fi Yasuke, un bărbat african care s-a trezit în slujba lui Oda Nobunaga, un samurai proeminent. Faptele concrete despre viața lui Yasuke sunt rare și adesea contestate, dar el a fost o persoană reală și este adesea considerat primul samurai non-japonez din istoria înregistrată. În același raport, Insider Gaming afirmă că Yasuke din Assassin’s Creed Red este un fost sclav care a fost salvat în urma unui atac mortal asupra navei sale.

Dacă Yasuke este într-adevăr celălalt protagonist al Assassin’s Creed Red, el reprezintă un pas major pentru serie. După cum am menționat anterior, Assassin’s Creed a inclus întotdeauna personaje istorice proeminente, dar niciunul nu a fost vreodată protagonist. Având în vedere că atât de mult din povestea lui Yasuke este un mister, ar trebui să permită lui Ubisoft să-și ia destule libertăți creative pentru a face din el un personaj jucător viabil; există șanse mari să nu fie prea constrâns de faptele din lumea reală.

Yasuke a fost subiectul fascinației de ceva vreme; În urmă cu câțiva ani, Netflix a lansat anime-ul Yasuke, cu Lakeith Stanfield ca personaj titular, iar Yasuke chiar apare în Nioh. Fanii au așteptat de mult timp un joc Assassin’s Creed în Japonia, iar introducerea unui pic de detalii istorice suplimentare în joc sub forma lui Yasuke ar putea face Assassin’s Creed Codename Red și mai unic și merită verificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *