Zvonuri

Assassin’s Creed Red: dezvăluirea gameplay-ului e programată pentru Ubisoft Forward

Zvonuri recente sugerează că dezvăluirea gameplay-ului pentru Assassin’s Creed Codename Red ar putea avea loc la evenimentul Ubisoft Forward pe 10 iunie. Surse din industrie au indicat că impresiile practice ale presei și ale creatorilor de conținut vor fi dezvăluite în cadrul Summer Games Fest, cu un embargou care se va ridica pe 12 iunie.

Deși inițial era programată pentru luna mai, această dezvăluire pare să fie amânată până în iunie. Există speculații cu privire la posibilitatea ca Ubisoft să dezvăluie și numele oficial al jocului înainte de evenimentul Ubisoft Forward, împreună cu o fereastră de lansare.

Assassin’s Creed Codename Red este așteptat să fie lansat înainte de aprilie 2025 și se va desfășura în Japonia feudală, punându-i pe jucători în pielea unui shinobi și a unui samurai. Cu un accent mai mare pe stealth și un sistem dinamic zi/noapte, jocul promite să ofere o experiență captivantă pentru fanii seriei.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii în săptămânile următoare pe măsură ce se apropie Ubisoft Forward și dezvăluirea gameplay-ului pentru Assassin’s Creed Codename Red.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *