Trailere

Assassin’s Creed Nexus VR primește noi detalii despre joc și poveste

Ubisoft dezvăluie detalii noi și interesante despre Assassin’s Creed Nexus VR, un joc de realitate virtuală complet care promite să aducă universul Assassin’s Creed într-o experiență captivantă pentru jucători. David Votypka, directorul de creație de la Ubisoft, a declarat că acesta nu este doar un mic titlu VR care durează câteva ore, ci un joc complet și autentic Assassin’s Creed.

Unul dintre aspectele remarcabile ale Assassin’s Creed Nexus VR este faptul că jucătorii vor putea explora universul jocului în trei perioade diferite, alături de trei asasini celebri: Kassandra din Assassin’s Creed Odyssey, Ezio Auditore din Assassin’s Creed 2 și Connor Kenway din Assassin’s Creed 3. Această varietate de personaje și epoci promite să ofere o experiență diversificată și captivantă.

În cadrul povestirii jocului, jucătorii îl vor controla pe un “hacker de jucător de elită” care este, de asemenea, membru al Frăției Asasinilor. El acționează sub acoperire în Abstergo pentru a investiga și a recupera artefacte importante căutate de Ordinul Templierilor. Această narațiune modernă se leagă de aventurile din trecut ale celor trei asasini și adaugă un strat interesant de complexitate și mister.

Jocul aduce înapoi elementele de bază ale seriei Assassin’s Creed, inclusiv furtul și explorarea. Există, de asemenea, secvențe de luptă, dar acest joc nu se aseamănă cu titlurile anterioare din serie, cum ar fi Assassin’s Creed Odyssey, care era un RPG de acțiune. Nexus VR se concentrează pe a permite jucătorilor să devină adevărați maestri asasini, experimentând abilitățile și tehnicile lor.

Ubisoft a pregătit o lansare grandioasă pentru Assassin’s Creed Nexus VR, iar data stabilită este 16 noiembrie. Cu promisiunea unei experiențe autentice Assassin’s Creed în realitatea virtuală, acest joc este cu siguranță unul care va atrage atenția fanilor seriei și a jocurilor VR în general. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii și gameplay în următoarele săptămâni pe măsură ce se apropie data lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *