Știri

Assassin’s Creed Mirage primește noi moduri: New Game Plus și permadeath în decembrie

Ubisoft adaugă mai multe opțiuni de joc pentru fanii Assassin’s Creed Mirage prin intermediul unei actualizări gratuite planificate pentru luna decembrie. Cele două moduri principale incluse în această actualizare sunt New Game Plus și modul Permadeath, oferind jucătorilor posibilitatea de a explora din nou lumea captivantă a jocului în moduri inedite.

New Game Plus a fost una dintre solicitările frecvente ale comunității, iar Ubisoft a răspuns acum la această cerere. Acest mod va oferi jucătorilor oportunitatea de a relua povestea cu avantaje și opțiuni noi, aducând un nivel suplimentar de rejucabilitate.

În plus față de New Game Plus, Ubisoft introduce și modul Permadeath, care adaugă o provocare suplimentară pentru cei care doresc să testeze limitele lor în lumea Assassin’s Creed Mirage. Acest mod presupune că jucătorii trebuie să trateze moartea personajului lor cu maximă seriozitate, deoarece orice greșeală poate avea consecințe permanente.

Deși data exactă a lansării acestei actualizări nu a fost confirmată, Ubisoft promite să ofere mai multe detalii în curând. Assassin’s Creed Mirage este disponibil pe PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC, iar această actualizare gratuită aduce îmbunătățiri semnificative pentru experiența de joc a fanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *