Trailere

Assassin’s Creed Mirage prezintă locul său în cronologia seriei

Cu lansarea iminentă a jocului “Assassin’s Creed Mirage”, Ubisoft a lansat un nou trailer intitulat “Story So Far” pentru a evidenția locul acestui titlu în cronologia seriei.

“Assassin’s Creed Mirage” se remarcă prin revenirea la rădăcinile stealth ale seriei, spre deosebire de titlurile recente precum “Assassin’s Creed Odyssey” și “Valhalla”. Cu toate acestea, povestea jocului este la fel de importantă, deoarece urmărește povestea lui Basim, cu 12 ani înainte de evenimentele din “Assassin’s Creed Valhalla”.

Pentru a înțelege mai bine cum se leagă acest titlu de evenimentele din trecut, trailerul “Story So Far” oferă o prezentare a cronologiei generale a seriei. El arată cum Basim, de la a fi un hoț de stradă implicat într-o conspirație necunoscută, ajunge să se alăture organizației cunoscute sub numele de “Ascunși”. Această organizație a fost fondată cu nouă secole înainte de evenimentele din “Mirage” de către Bayak și soția sa, Aya.

Evenimentele lui Basim din “Assassin’s Creed Valhalla” au avut o influență semnificativă asupra lui și este interesant să vedem cum acestea l-au marcat înainte de evenimentele din “Mirage”.

“Assassin’s Creed Mirage” va fi lansat pe 5 octombrie pentru mai multe platforme, inclusiv Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Recenziile jocului vor fi disponibile începând cu 4 octombrie. Până atunci, puteți verifica lista de trofee a jocului pentru mai multe detalii. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum această adiție importantă a seriei se va dezvălui în zilele următoare.