Știri

Assassin’s Creed Mirage: dezvoltatorii explorează idei pentru mai multe aventuri cu protagonistul Basim

Dezvoltatorul Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft, pare să aibă planuri de a extinde povestea protagonistului său, Basim, după succesul jocului Mirage din anul trecut.

Stephane Boudon, directorul de creație al jocului, a dezvăluit că echipa are idei pentru mai multe povești care ar putea continua saga lui Basim. Deși nu sunt planificate DLC-uri pentru Mirage în prezent, echipa este deschisă la posibilitatea de a explora mai multe aventuri cu acest personaj.

Într-un recent AMA pe Reddit, Boudon a confirmat că, deși Mirage a fost conceput ca o experiență de sine stătătoare, fără planuri pentru DLC-uri, există interes în dezvoltarea ulterioară a povestii lui Basim. Cu toate acestea, nu există încă detalii concrete sau planuri pentru conținutul post-lansare al Mirage.

Basim a fost prezentat în Mirage ca un personaj complex, iar povestea sa de maturizare a captivat atenția jucătorilor. Ubisoft recunoaște importanța acestui personaj în cadrul seriei Assassin’s Creed și dorește să exploreze mai multe aspecte ale poveștii sale.

Cu toate acestea, Boudon a subliniat și dorința echipei de a explora noi orizonturi și de a avea mai multă libertate creativă în proiectele viitoare. Aceasta ar putea însemna că viitorul lui Basim nu este clar definit și că Ubisoft ar putea opta pentru alte direcții narrative în viitorul apropiat.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare mai multe detalii despre viitorul francizei Assassin’s Creed, Ubisoft se concentrează în prezent pe lansarea jocului Assassin’s Creed Codename Red, urmat de Assassin’s Creed Codename Hexe, în cadrul planurilor sale viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *