Trailere

Assassin’s Creed Mirage dezvăluie un nou videoclip cu personajul Basim

Ubisoft a lansat un nou videoclip pentru viitorul joc Assassin’s Creed Mirage, care aduce în prim-plan povestea și abilitățile noului protagonist, Basim. Trailerul ne oferă o privire detaliată asupra designului vizual, a fundalului său și a priceperii sale în luptă. Iată trailerul nou lansat:

Basim, prezentat în premieră în Assassin’s Creed Valhalla ca un mentor pentru personajul principal Eivor, a avut propriile sale secrete și un trecut misterios. Noul joc, Assassin’s Creed Mirage, are loc cu 12 ani înainte de evenimentele din Assassin’s Creed Valhalla, în anul 861 d.Hr., în Anbar, aproape de Bagdad. Designul personajului Basim aduce aminte de modelele protagoniștilor anteriori ai francizei, în special de Altair, protagonistul original.

În Assassin’s Creed Mirage, progresul nu se bazează pe acumularea de experiență, ci pe evoluția poveștii jocului. Basim va debloca noi abilități pe măsură ce avansează în Frăție, completând misiuni principale și secundare. Jucătorii vor avea posibilitatea de a îmbunătăți arsenalul și uneltele lui Basim, oferindu-i mai multe opțiuni în îndeplinirea misiunilor.

Jocul include, de asemenea, un nou sistem de luptă, care aduce mișcări specifice lui Basim. Principalele arme alese de Basim sunt sabia și pumnalul. El poate, de asemenea, încetini timpul și efectua combo-uri letale, eliminând un număr mare de inamici printr-o singură mișcare.

Assassin’s Creed Mirage urmează să fie lansat pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S pe 12 octombrie.