Trailere

Assassin’s Creed Mirage – detalii despre unelte, upgrade-uri, și assassin’s focus

Cu lansarea iminentă a Assassin’s Creed Mirage la sfârșitul acestei săptămâni, Ubisoft a publicat un videoclip care prezintă jucătorilor toate aspectele esențiale ale stealth-ului din acest joc. Basim, protagonistul, își începe aventura înarmat cu cuțite de aruncare, dar pe măsură ce avansează în poveste și doboară prima țintă principală, el are oportunitatea de a debloca și utiliza mai multe instrumente de stealth.

Aceste instrumente includ Noise Maker, folosit pentru a distraga atenția inamicilor din apropiere; Capcana, o explozie non-letală de proximitate; și Bomba de fum, care poate fi folosită pentru evadare sau pentru a organiza asasinate. Jucătorii pot îmbunătăți aceste instrumente pentru a se potrivi stilului lor de joc și pot debloca noi abilități, cum ar fi Pathfinder, care îmbunătățește Viziunea lui Enkidu sau Chain Assassination, care permite doborârea a două ținte simultan.

Un aspect interesant este Assassin’s Focus, care permite marcarea și executarea a până la cinci ținte. Cu toate acestea, pentru a utiliza această abilitate, trebuie să încărcați bara de Focus prin efectuarea de ucideri furtive. Fiecare bucată a acestei bare permite marcarea și eliminarea a mai multor ținte într-un lanț de asasinate.

Videoclipul oferă și detalii despre Notorietate, tehnici Social Stealth și multe alte aspecte legate de stealth în Assassin’s Creed Mirage.

Assassin’s Creed Mirage va fi lansat pe 5 octombrie pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC.