Zvonuri

Assassin’s Creed Jade a fost amânat până în 2025: Tencent prioritizează dezvoltarea DreamStar

Ubisoft și-a amânat lansarea mult-așteptatului titlu mobil „Assassin’s Creed Jade” până în 2025, conform unui raport recent. Motivul din spatele acestei decizii este prioritatea acordată de către Tencent dezvoltării jocului DreamStar.

„Assassin’s Creed Jade” promitea o experiență captivantă a lumii deschise pe dispozitivele iOS și Android, dar fanii vor trebui să aștepte mai mult decât s-au așteptat inițial. Raportul indică faptul că Tencent, compania-mamă a Level Infinite, a decis să amâne lansarea jocului pentru a se concentra asupra resurselor și priorității pe DreamStar, un alt joc mobil.

Deși „Assassin’s Creed Jade” era așteptat să fie un punct de atracție pentru jucătorii mobili, pare că resursele și atenția au fost realocate către DreamStar, care este considerat a fi un concurent puternic pentru alte titluri de succes, cum ar fi „Eggy Party”.

Adaptările mobile ale unor francize occidentale AAA pot fi o provocare din punct de vedere al profitului, iar faptul că DreamStar este un IP deținut intern de Tencent poate fi un factor cheie în luarea acestei decizii.

Cu toate acestea, Ubisoft și Level Infinite nu au oferit încă o dată exactă pentru lansarea „Assassin’s Creed Jade”. Fanii trebuie să rămână pe fază pentru mai multe actualizări pe măsură ce dezvoltarea continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *