Zvonuri

Assassin’s Creed Infinity ar putea introduce un abonament lunar

Conform unor scurgeri dezvăluite de utilizatorul X xj0nathan, pare că Assassin’s Creed Infinity ar putea să ofere jucătorilor un abonament lunar. Aceste scurgeri sugerează că jucătorii vor avea acces la titluri mai vechi din franciză, precum și la viitoare DLC-uri și produse cosmetice exclusive în fiecare lună.

Aceste informații par să confirme zvonurile anterioare, care indicau că Assassin’s Creed Infinity nu va fi doar un joc video tradițional, ci mai degrabă o platformă de servicii live. Potrivit unui raport anterior din februarie, jocul va include permise de luptă și un magazin de cosmetice în joc.

Se pare că Assassin’s Creed Infinity va fi un centru modern pentru povestea francizei, concentrându-se pe aspectele istorice pentru care seria este cunoscută. De asemenea, se preconizează că va servi ca hub pentru viitoarele titluri Assassin’s Creed Codename Red, Assassin’s Creed Codename Hexe și Assassin’s Creed Invictus.

Cu toate acestea, Ubisoft nu a furnizat încă informații concrete despre Assassin’s Creed Infinity, în afara promisiunii că va primi actualizări și conținut nou în timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *