Zvonuri

Assassin’s Creed Codename Red va fi anunțat oficial în mai, va avea lansarea în noiembrie și dezvăluire a gameplay-ului în iulie

Ubisoft se pregătește să dezvăluie următorul titlu masiv din seria Assassin’s Creed, intitulat “Assassin’s Creed Codename Red”, conform unui zvon recent. Anunțul oficial este programat pentru luna mai, iar o prezentare a gameplay-ului este planificată să aibă loc în cadrul vitrinei Ubisoft Forward din iulie. Lansarea jocului este așteptată în noiembrie.

Deși detalii specifice despre gameplay sunt limitate, se știe că acțiunea va avea loc în Japonia feudală. Conform informațiilor obținute de la o sursă de încredere de către creatorul de conținut @BunnyTheVillain, jocul va reveni la structura sa RPG în lume deschisă, oferind o experiență captivantă pentru fanii seriei.

Informații anterioare au indicat că “Assassin’s Creed Codename Red” va prezenta doi protagoniști controlabili – un samurai masculin și o femeie shinobi. Mecanicile de stealth vor fi inspirate din seria “Splinter Cell”, oferind jucătorilor modalități inovatoare de a aborda misiunile. Povestea modernă a jocului, care se desfășoară în lumea Abstergo, va avea loc în viitor, adăugând un element de mister și anticipație.

Anul trecut, informații provenite de la un angajat Ubisoft și scurgeri de informații sugerau că lansarea “Assassin’s Creed Codename Red” va avea loc în 2024. Aceste detalii se aliniază cu rapoartele anterioare, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum evoluează seria în această nouă aventură în Japonia feudală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *