Zvonuri

Assassin’s Creed Codename Red urmărește lansarea în 2024, potrivit unui angajat Ubisoft

Ubisoft continuă să dezvolte universul său Assassin’s Creed, iar după lansarea recentă a Assassin’s Creed Mirage, se pare că o nouă experiență este în lucru. Conform unei postări pe LinkedIn a lui Arisa Lagunzad, care lucrează la Business Development & Brand Partnership la Ubisoft, jocul cu numele de cod “Assassin’s Creed Codename Red” pare să vizeze o lansare în 2024. Această postare sugerează că jocul ar putea fi “cel mai mare blockbuster din 2024”.

Chiar dacă nu avem încă o dată oficială de lansare sau un nume final pentru acest proiect, rapoartele anterioare indică faptul că acest RPG de acțiune în lume deschisă, creat în Japonia, ar urma să fie lansat la sfârșitul anului 2024. De asemenea, se spune că jocul are doi protagoniști, un samurai și un shinobi, și că detalii oficiale vor fi dezvăluite în 2024.

Între timp, Assassin’s Creed Mirage, care oferă o experiență mai mică și mai condensată, este deja disponibil pe mai multe platforme. Ubisoft pare hotărât să continue să aducă inovații și experiențe noi în această serie iconică de jocuri.

Vom urmări cu interes dezvoltările legate de Assassin’s Creed Codename Red și vom aștepta cu nerăbdare mai multe informații oficiale cu privire la acest titlu așteptat de fanii seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *