Știri

Assassin’s Creed 4 primește un împuls de la Skull and Bones

Lansarea recentă a jocului online Skull and Bones de la Ubisoft pare să fi dat un impuls neașteptat jocului Assassin’s Creed 4: Black Flag, care are deja un deceniu de la lansare.

Cu Skull and Bones preluând elemente ale luptei navale îndrăgite introduse de Assassin’s Creed 4 și extinzându-le într-o experiență online, jucătorii par să se întoarcă la aventura piraților din Black Flag.

Assassin’s Creed 4: Black Flag este considerat unul dintre cele mai bune titluri din franciza Ubisoft, iar protagonistul său, Edward Kenway, a devenit unul dintre asasinii preferați ai fanilor. Lupta navală, în special, a fost un punct de atracție major, aducând unicitate seriei.

În perioada de două săptămâni de la prima versiune beta a lui Skull and Bones și până la lansarea oficială a acestuia, jucătorii de pe Xbox au arătat un interes crescut pentru Assassin’s Creed 4: Black Flag, cu o creștere de 31% a numărului de jucători, conform TrueAchievements.

Motivul exact al acestui impuls nu este clar, dar unii presupun că Skull and Bones nu a reușit să satisfacă așteptările multor jucători, care s-au întors la Assassin’s Creed 4 pentru experiența sa de luptă navală și aventură pe uscat.

Pe lângă aceasta, recenta vânzare a lui Black Flag la un preț redus ar putea fi un alt motiv pentru creșterea interesului pentru joc.

În timp ce viitorul lui Skull and Bones este incert, fanii Assassin’s Creed așteaptă cu interes orice dezvăluiri despre un posibil remake al lui Black Flag sau despre alte proiecte majore din franciză, care ar putea fi dezvăluite în cursul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *