Știri

Artwork-ul Assassin’s Creed Shadows a scăpat pe internet și dezvăluie personajele principale

În urma zvonurilor ce circulau încă din anul trecut, Ubisoft a confirmat prezența a doi protagoniști în RPG-ul de acțiune în lume deschisă Assassin’s Creed Shadows – un samurai masculin și o femeie shinobi.

În ciuda dezvăluirii accidentale a datei de lansare și a detaliilor despre Season Pass, acum a apărut chiar și artwork-ul oficial al jocului. Acesta a fost dezvăluit de leaker-ul Ubisoft_Frax, confirmând astfel rapoartele anterioare despre cei doi protagoniști jucabili ai jocului.

Primele rapoarte despre cei doi protagoniști au apărut în martie anul trecut, indicând că jucătorii vor avea posibilitatea de a controla un samurai și o shinobi (o femeie). Informațiile inițiale indicau că primul protagonist este un refugiat african, în timp ce al doilea s-ar fi alăturat Frăției Asasinilor, deși acest lucru nu este imediat evident în lucrările de artă dezvăluite. Se pare că Assassin’s Creed Shadows va fi un RPG de acțiune în lume deschisă, dar cu o accentuare puternică pe mecanica stealth, amintind de jocuri precum Hitman și Splinter Cell.

Aceste informații par să se potrivească cu prezența unui shinobi în joc, dar doar timpul va spune cum se va desfășura lupta în acest univers. Data de lansare a jocului este stabilită pentru 15 noiembrie, pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Se presupune că un eveniment de dezvăluire a gameplay-ului va avea loc pe 10 iunie, la Ubisoft Forward, urmat de impresii practice de la media și creatorii de conținut pe 12 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *