Lansări

Armed and Gelatinous: Couch Edition debutează pe console și PC

Jocul de acțiune și distracție Armed and Gelatinous: Couch Edition, dezvoltat de Three Flip Studios, este gata să cucerească consolele și PC-urile începând de azi, 2 mai 2024. Această adaptare a jocului arcade adorat promite să ofere ore de distracție multiplayer și minijocuri captivante pentru toți iubitorii de gaming.

În acest joc, jucătorii preiau controlul asupra unor creaturi gelatinoase într-o luptă frenetică pentru supremație spațială. Cu un arsenal variat de arme și abilități, aceste bloburi spațiale se vor înfrunta într-o serie de moduri de luptă, precum Stock, Deathmatch și Combo King. De asemenea, există și un mod single-player numit Blob Dojo, care permite jucătorilor să își îmbunătățească abilitățile într-un mediu sandbox.

Armed and Gelatinous: Couch Edition pune accentul pe personalizarea experienței de joc, permițând jucătorilor să aleagă între diferite stiluri de luptă și să adauge sau să elimine concurenți AI pentru a adapta dificultatea. În plus, jocul include colaborări surpriză cu personaje secrete din diverse fandomuri, oferind un plus de varietate și excitare.

Cu un preț de 14,99 USD, jocul va fi disponibil pe PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și Steam, susținând o gamă largă de limbi pentru o experiență accesibilă la nivel global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *