Știri

ARK: SURVIVAL EVOLVED sărbătorește a opta aniversare, lansează creatura finală de pe insulă

Această săptămână marchează cea de-a opta aniversare a popularului joc ARK: Survival Evolved, care a fost lansat în acces anticipat pe Steam. În decursul acestor opt ani, comunitatea pasionată și creativă s-a format în jurul acestei lumi pline de dinozauri. Pentru a sărbători acest moment special, echipa talentată de artă de la Studio Wildcard a creat o artă cheie care include majoritatea creaturilor unice din ARK, fie ele mari sau mici, terestre sau acvatice. Universul ARK continuă să se extindă, cu lansarea ARK: Survival Ascended în această toamnă, precum și cu apariția seriei animate ARK și a jocului ARK 2 în viitor.

În urmă cu câteva zile, a fost lansată cea mai recentă creatură adăugată în joc, Rhyniognatha, care poate fi întâlnită pe insulele The Island și Lost Island. În același timp, prima creatură votată de comunitate pentru ARK: Survival Ascended a fost dezvăluită. Detaliile complete despre aceste noi adăugiri pot fi găsite în ediția săptămânală a Community Crunch.

Rhyniognatha este o creatură de dimensiuni impresionante, dotată cu abilități unice. Aceasta poate produce rășină cu întărire rapidă și poate transporta obiecte mari în jurul bazelor, oferind un plus de apărare pentru triburile din joc.

Studio Wildcard a dezvăluit și că Fasolasuchus va fi adăugat ca o nouă creatură în jocul Scorched Earth pentru ARK: Survival Ascended. Fasolasuchus este o creatură puternică și agresivă și este doar una dintre multele adăugiri de creaturi noi care vor fi disponibile în ARK: Survival Ascended.