Știri

Ark: Survival Ascended – Scorched Earth este acum disponibil

După luni de întârzieri, fanii ARK: Survival Ascended se pot bucura în sfârșit de noua hartă, Scorched Earth Ascended. Această expansiune aduce o mulțime de noi provocări și aventuri în lumea ARK, cu șase biomi diferite de explorat în deșert și o gamă variată de creaturi noi și obiecte.

Printre noutățile aduse de Scorched Earth Ascended se numără furtuni de nisip, insolație, și un nou șef provocator numit Manticore. Harta aduce și peste 50 de obiecte noi de făcut, inclusiv echipamente rezistente la căldură și instrumente utile pentru supraviețuire.

Cu toate acestea, este important de menționat că, în primele 60 de zile de la lansare, transferul de personaje este singurul lucru permis, fără posibilitatea de a transfera dinozauri sau obiecte. După această perioadă, va începe sezonul deschis, oferind jucătorilor mai multă libertate în explorarea și construirea lor.

Ark: Survival Ascended este disponibil acum pentru PC, PS5 și Xbox Series X/S, invitând jucătorii să exploreze această nouă aventură plină de surprize în lumea ARK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *