Trailere

Ark Survival: Ascended acum disponibil în Early Access pe Steam, vedeți primul trailer de joc

Studio Wildcard a prezentat astăzi primul trailer al gameplay-ului Ark: Survival Ascended și a anunțat că jocul a fost lansat prin Steam Early Access. Va ajunge pe PS5 și Xbox Series X/S în noiembrie.

Ark: Survival Ascended, anunțat în aprilie 2023, reprezintă un remaster de ultimă generație a Survival Evolved dezvoltat folosind Unreal Engine 5. Acesta include acces la toate lumile Ark, inclusiv Scorched Earth, Aberration, Extinction, Genesis Part 1 și Genesis Part 2.

Noua versiune dispune de sisteme avansate de fizică, cum ar fi apă dinamică, frunziș fizic complet interactiv, interfețe de utilizator reproiectate, navigare dinamică pentru identificarea traseului, modul foto, noi sisteme de cameră, nou sistem de hărți, sistem de urmărire, noi structuri și obiecte, noi creaturi și multe altele.

Ark: Survival Ascended va oferi, de asemenea, suport pentru modding pe mai multe platforme, multiplayer online pentru până la 70 de jucători, multiplayer în sesiune privată pentru până la 8 jucători și ecran divizat local pentru 2-4 jucători. De asemenea, jocul va accepta multiplayer multiplatformă, permițând jucătorilor să formeze triburi online pe diferite platforme de jocuri și să lucreze împreună. Jucătorii de pe consolă și PC vor avea această capacitate la lansare, iar jucătorii de pe Steam PC se vor alătura multiplatformelor în decembrie 2023.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *