Știri

Arcane – Sezonul 2: data aproximativă de lansare a fost anunțată

Fanii îndrăgostiți de seria Netflix “Arcane” de la Riot Games au primit o veste așteptată de mult timp, odată cu dezvăluirea unei ferestre aproximative de lansare pentru sezonul doi. Anunțul a avut loc în cadrul Săptămânii Geeked de la Netflix, confirmând că sezonul următor ar putea să își facă debutul în noiembrie 2024. Această informație vine după doi ani de la finalul primului sezon, intens apreciat de fani pentru povestea sa globală, personajele memorabile și animația de calitate.

“Arcane” a devenit rapid un succes notabil, captivând atât iubitorii de jocuri video, cât și publicul în general. Primele opt episoade au adunat premii prestigioase, inclusiv un premiu Emmy pentru cel mai bun program animat, și au stabilit recorduri de audiență pe platforma Netflix în 38 de țări.

Deși detaliile despre sezonul doi sunt limitate, un scurt teaser trailer și câteva cuvinte criptice de la co-creatorii emisiunii, Christian Linke și Alex Yee, au stârnit imaginația fanilor. Cuvinte precum “război” și “Rubicon” au fost folosite pentru a descrie atmosfera și tematica noului sezon, indicând un posibil conflict intens între Zaun și Piltover. Referința la “trecerea râului Rubicon” sugerează un punct de fără întoarcere, prefigurând un haos total în Runeterra.

Cu așteptările ridicate, fanii sunt nerăbdători să afle mai multe detalii și să descopere cum se va dezvolta povestea din “Arcane” în sezonul doi. Până atunci, aceștia trebuie să aștepte cu sufletul la gură pentru lansarea programată în noiembrie 2024 și să se pregătească pentru o nouă călătorie palpitantă în lumea captivantă creată de Riot Games.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *