Știri

Arcane face acum parte din universul League Of Legends, anunță Riot

Riot Games a făcut recent un anunț important legat de universul League of Legends. Conform unei postări pe platforma de socializare X (Twitter), dezvoltatorii au confirmat că seria animată Arcane face acum parte din canonul League of Legends. Aceasta este o schimbare semnificativă, deoarece anterior se știa că Arcane și League of Legends existau în universuri separate.

Anunțul vine după lansarea cu succes a seriei Arcane, care a fost primită cu entuziasm de către comunitatea de jucători și fani ai League of Legends. Această serie a explorat povestea și originile unor personaje din jocul original și a oferit o perspectivă mai profundă asupra lumii League of Legends.

Cu toate acestea, această integrare a Arcane în canonul League of Legends poate ridica întrebări, deoarece există diferențe semnificative între universurile prezentate în joc și în seria animată. Dezvoltatorii au recunoscut aceste inconsecvențe și contradicții și au afirmat că vor lucra treptat pentru a le rezolva. Nu sunt prevăzute modificări majore ale personajelor existente, dar s-ar putea să vedem noi povești sau explicații care să aducă coeziune între cele două medii.

Un alt aspect interesant menționat în postarea de pe Twitter este referirea la viitorii campioni și modificările aduse lui Skarner. Aceasta ar putea însemna că Arcane va continua să influențeze și să extindă universul League of Legends cu noi personaje și evenimente.

Această schimbare marchează o evoluție importantă în povestea jocului League of Legends și oferă fanilor mai multe oportunități de a explora și a se bucura de acest univers extins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *