Lansări

Arcade Paradise VR, o aventură plină de nostalgie

A sosit momentul mult așteptat pentru pasionații de jocuri VR, deoarece Arcade Paradise VR, adaptarea mult așteptată a clasicului console, a fost lansată! Această experiență captivantă îi poartă pe jucători într-o călătorie plină de amintiri nostalgice, de la zilele de demult ale arcadelor până la lumina strălucitoare a neonului.

În Arcade Paradise VR, jucătorii vor avea ocazia de a transforma spălătoria „King Wash” într-o afacere de arcade prosperă, experimentând toate aspectele captivante ale acestei lumi virtuale. Sub neonul strălucitor, fiecare călătorie în realitatea virtuală devine o călătorie în trecut, oferind senzația autentică a unei arcade din anii 90.

Cu 12 dulapuri VR complet realizate și 27 de jocuri controlate în mod tradițional din versiunea originală, Arcade Paradise VR promite o varietate impresionantă de experiențe. De la acțiunea intensă a baschetului la provocările care îi vor testa pe jucători la limite fizice, fiecare moment este plin de emoție și adrenalină.

Dar noutățile nu se opresc aici. Arcade Paradise VR include și 6 titluri specifice VR, cum ar fi cabinetul „Future Home: Enter Reality”, adăugând un plus de imersiune și interactivitate jocului.

Andreas Firnigl, CEO și Director de jocuri la Dezvoltatorul Nosebleed Interactive, a declarat: „Suntem absolut încântați să anunțăm lansarea Arcade Paradise VR pe Meta Quest. Arcade Paradise VR reprezintă punctul culminant al pasiunii noastre de a depăși limitele jocurilor originale și de a prezenta ceea ce poate crea echipa noastră talentată de dezvoltare. Ne-am turnat inima și sufletul în fiecare aspect al jocului și abia așteptăm ca jucătorii să se scufunde și să experimenteze singuri”.

Leo Zullo, co-fondator și director general al Publisher Wired Productions, a adăugat: „Am început relația noastră cu Nosebleed pe versiunea Switch a Vostok Inc. Sunt o grupă sălbatică, creativă, iar valorile lor sunt similare cu ale noastre. În 2022, Arcade Paradise a fost lansat cu aprecieri de critică, dar adevărul este că deja am început să planificăm cum să-l aducem în VR – mi s-a părut atât de bine. Am avut o campanie grozavă – am văzut creatorii și mass-media iubesc ceea ce am arătat până acum și abia așteptăm să sărbătorim alături de echipa de la Nosebleed în ziua lansării!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *