Știri

Apple Arcade tocmai a devenit mai scump

Apple a crescut prețul serviciului său de abonament Apple Arcade.

Lansat în 2019 cu 50 de titluri pentru 4,99 dolari pe lună, serviciul s-a extins rapid pentru a include peste 100 de titluri, jucabile fără reclame. Cu creșterea prețului, abonații vor plăti acum 6,99 dolari pe lună.

Serviciul oferă partajarea în familie pentru până la șase utilizatori, iar puteți începe să jucați pe un dispozitiv Apple și să continuați pe altul și să jucați jocuri online sau offline.

Este disponibil pe dispozitive care rulează iOS 13 și mai nou pe Apple TV, iar puteți utiliza controlorul PS4 și Xbox One pentru a juca jocuri când rulați pe iOS.

Apple Arcade nu este singurul serviciu de la Apple care a primit o creștere a prețului.

Acesta este al doilea val de creșteri de prețuri implementat de Apple din octombrie 2022. Apple TV+ va crește de la 6,99 dolari la 9,99 dolari pe lună, în timp ce Apple News+ vă va costa acum 12,99 dolari lunar.

Apple este cea mai recentă companie care se alătură tendinței crescânde de creștere a prețurilor pentru serviciile de streaming și abonamentele de jocuri.

Netflix, Disney, Hulu, HBO, Amazon, Paramount și YouTube au majorat prețurile de abonament în acest an.

Cei care au decis să renunțe la cablu și să scape de DishNet pentru o experiență a la carte, pentru a economisi bani sau pentru a scăpa de bombardamentul constant cu reclame, se vor găsi în cele din urmă plătind aceeași sumă pentru servicii ca înainte, astfel că nu economisesc niciun ban.

Servicii de jocuri precum PlayStation Plus și Game Pass de la Microsoft au crescut, de asemenea, în preț în acest an.

La 6 septembrie, Sony a majorat prețul abonamentelor PlayStation Plus pe 12 luni la nivel global, pe toate planurile de beneficii. PS Plus Essential a crescut cu 20 de dolari, PS Plus Extra este cu 35 de dolari mai mult, iar PS Plus Premium a crescut cu 40 de dolari. Membrii existenți nu vor vedea creșterea prețului până la data de reînnoire sau după data de 6 noiembrie.

Prețurile Game Pass și Game Pass Ultimate de la Microsoft au crescut în acest an cu 1 dolar, respectiv 2 dolari.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *