Știri

Apex sărbătorește 20 de sezoane cu modificări colosale ale gameplay-ului și un eveniment aniversar

Respingerea Entertainment sărbătorește cinci ani de succes în serviciile live cu lansarea celui de-al 20-lea sezon al Apex Legends, intitulat Breakout. Acest sezon aduce modificări semnificative la gameplay, inclusiv ajustări la scuturile Evo și adăugarea de upgrade-uri de legendă.

Pentru a marca această ocazie specială, Respawn organizează un eveniment în joc care include șase legende gratuite, un mod cu durată limitată numit „Straight Shot LTM”, un instrument de urmărire a premiilor cu articole gratuite create de comunitatea Apex și 150 de fragmente de moștenire ca premii pentru achiziționarea colecției complete de produse cosmetice.

O schimbare semnificativă în joc este noul sistem de actualizare a legendelor, care oferă upgrade-uri în mijlocul meciului și adaugă funcționalități noi abilităților legendelor. Acesta vine cu o revizuire a modului în care jocul gestionează Evo Shields și evoluția generală, creând un spațiu de joc nou și captivant.

Evenimentul Straight Shot LTM este conceput pentru a fi o versiune „raționalizată” a Apex Legends, accelerând ritmul acțiunii. Jucătorii care participă la acest eveniment pot câștiga șase legende gratuit: Seer, Fuse, Maggie, Rampart, Loba și Valkyrie, într-un sistem de rotație pe parcursul sezonului Breakout.

De asemenea, jucătorii pot obține seturi de cioburi de moștenire, dar aceste recompense necesită achiziționarea tuturor articolelor din colecția de evenimente. Evenimentul include, de asemenea, trackere de premii create de comunitatea Apex pentru a sărbători devotamentul jucătorilor din ultimii cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *