Știri

Apex Legends anunță evenimentul Urban Assault Collection

Respawn Entertainment a dezvăluit noul eveniment Urban Assault Collection pentru Apex Legends, oferind jucătorilor conținut nou și un mod de joc inedit, Apex Rumble.

Evenimentul Urban Assault Collection include un nou mod de turneu numit Apex Rumble, în care jucătorii concurează pentru recompense exclusive și skin-uri de prestigiu. Aceste skin-uri sunt cunoscute pentru valoarea lor în joc și aduc un plus de interes pentru noul mod de turneu.

Apex Rumble este un sistem de turneu asincron care permite jucătorilor să se dueleze cu alți concurenți cu calificare similară pentru a urca în clasamente. Punctele sunt câștigate în funcție de performanța în joc, iar recompensele sunt distribuite la sfârșitul evenimentului, în funcție de poziția generală a jucătorilor.

Pe lângă Apex Rumble, evenimentul Urban Assault Collection reintroduce modul popular Three Strikes LTD, cu ajustări pentru a oferi o experiență îmbunătățită. Reducerea timpului de reînviere și introducerea unui nou sistem de pradă minim garantat fac din acest mod o opțiune atractivă pentru jucători.

În concluzie, evenimentul Urban Assault Collection aduce o serie de îmbunătățiri și conținut nou în lumea Apex Legends, consolidând popularitatea și diversitatea experienței de joc pentru comunitatea sa pasionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *