Știri

Apără umănitatea în Cataclismo: lansare programată pentru iulie 2024

Renumitul studio indie Digital Sun Games pregătește terenul pentru lansarea mult așteptată a jocului lor de strategie în timp real și de apărare a turnului, Cataclismo, pe 16 iulie 2024. Cu un concept inovator de construcție tactică cu cărămizi, inspirat de celebrul sistem LEGO®, Cataclismo invită jucătorii să-și apere ultimul bastion al umanității împotriva amenințării monstruoase care îl pândește. Este timpul să rezistăm asediului și să ne ridicăm deasupra norilor pentru o ultimă luptă.

În universul Cataclismo, jucătorii vor experimenta o gamă vastă de posibilități, de la crearea și proiectarea fortărețelor, până la antrenarea și desfășurarea trupelor, optimizarea producției în cetate și luarea unor alegeri cruciale pe tot parcursul jocului. Campania single-player, cu o durată de 20 de ore, oferă o poveste captivantă care îi poartă pe jucători de la originile umile până la maestria constructorilor, într-o aventură plină de speranță și determinare alături de Lady Iris, cea mai remarcabilă savantă din orașul umanității.

Pe lângă modul single-player, Cataclismo oferă și trei moduri suplimentare pentru a îmbogăți experiența jocului. Modul Supraviețuire îi provoacă pe jucători să reziste valurilor nesfârșite de orori, Modul Creativ îi lasă să construiască fără limite, iar Modul Skirmish le oferă o selecție de hărți inteligent concepute pentru confruntări epice.

Acesta este, de asemenea, primul titlu auto-publicat pentru echipa din spatele succesului RPG-ului de acțiune Moonlighter și a aclamatului spin-off League of Legends, The Mageseeker, marcând un pas semnificativ înainte pentru Digital Sun Games în călătoria lor către statutul de studio indie de top.

Pentru toți pasionații de jocuri, Cataclismo promite o aventură captivantă, plină de construcții ingenioase, lupte palpitante și o poveste încântătoare. Lansarea pe PC este programată pentru 16 iulie 2024, așa că pregătiți-vă să vă alăturați luptei pentru supraviețuire și să vă impuneți în fața întunericului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *