Zvonuri

Apar zvonuri despre un film/serial TV Elden Ring, alimentate de George R.R. Martin

Lumea lui Elden Ring este încă în mintea tuturor după lansarea recentă a Shadow of the Erdtree, și este posibil să vedem o continuare a RPG-ului open-world de acțiune în viitor. Dar, conform unor zvonuri, extinderea IP-ului ar putea merge dincolo de jocuri, cu o posibilă adaptare cinematografică sau TV Elden Ring în curs de dezvoltare.

Se pare că nimeni altul decât George R.R. Martin, autorul Game of Thrones și creatorul lumii și tradiției Elden Ring, a stârnit aceste zvonuri. Într-o recentă postare pe blog, Martin a părut să sugereze, cu o oarecare ambiguitate, un film sau o emisiune TV bazată pe Elden Ring.

Abordând zvonurile, Martin a scris: “Oh, și despre acele zvonuri pe care poate le-ați auzit despre un film sau un serial TV bazat pe Elden Ring… Nu am nimic de spus. Niciun cuvânt, nu, nimic, nu știu nimic, nu ai auzit niciodată un bârfă de la mine, mamă, mamă, mamă. Ce zvon?”

Succesul uriaș al Elden Ring nu este o surpriză, jocul de bază vânzând peste 25 de milioane de unități, iar expansiunea recentă depășind 5 milioane de exemplare vândute în primele trei zile. Atât jocul de bază, cât și DLC-ul au primit, de asemenea, aclamații critice.

Având în vedere popularitatea enormă a jocului, este logic ca FromSoftware să exploreze modalități de a extinde universul Elden Ring prin intermediul unui film sau a unui serial TV. Cu toate acestea, rămâne de văzut cât timp va dura până când un astfel de proiect va fi anunțat oficial, dacă este de fapt în curs de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *